Dé nieuwe woonlocatie aan de rand van Elburg

Woonplan De Dijkjes is dé nieuwe woonlocatie aan de rand van Elburg. Een eigentijds opgezette woonwijk. Modern wat betreft wooncomfort, duurzaamheid, veiligheid en gemoedelijkheid. Met een knipoog naar de geschiedenis. Dit vindt u terug in de inrichting van de wijk, de groenvoorziening en de architectuur. Kenmerkende stijlelementen van weleer komen terug in de vormgeving van de moderne woningen die in plan De Dijkjes worden gerealiseerd. Dit betekent dat u ruime keuze heeft uit woningtypen en verschillende stijlelementen.

Gemoedelijk met een dorps karakter. Zowel de woningen als de inrichting van de wijk ademen deze sfeer uit terwijl het wooncomfort helemaal van deze tijd is. De Dijkjes van Elburg is daarom een fijne plek om buitengewoon mooi te wonen!

Aanbod

Inmiddels zijn de schetsen van de architect verder uitgewerkt tot mooie sfeerimpressies. Ook ziet u op deze website een vogelvlucht van de eerste 30 rijwoningen die in de verkoop komen. De rijwoningen zijn verdeeld over 6 verschillende types, allen met een eigen architectuur en uitstraling. Door de vogelvlucht is het mogelijk om een goede indruk te krijgen hoe de verschillende rijwoningen in het plan gesitueerd zijn en kunt u per bouwnummer al een aantal gegevens inzien. De plattegrond van de woning betreft nog een concept ook al is deze al vrij ver uitgewerkt. Momenteel werken we deze concepten uit tot definitieve verkooptekeningen per bouwnummer. Voor de vrije kavels worden momenteel kavelpaspoorten gemaakt, verdere informatie volgt nog.

Bekijk het aanbod

Facebook

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de koopwoningen en/of de vrije kavels van dit nieuwbouwproject? Meld u dan snel aan! We houden u middels nieuwsbrieven op de hoogte van de ontwikkelingen binnen De Dijkjes.

aanmelden