Comfortabel wonen zonder gas

Klimaatakkoord

Nederland wil in 2050 volledig aardgasloos zijn. Dit is nodig om aan het klimaatakkoord van Parijs te voldoen. Daarom zetten we hoog in op duurzaamheid en worden de woningen in De Dijkjes gasloos gebouwd.

Wat kan ik als nieuwe bewoner verwachten?

Er komen geen radiatoren meer in de woning maar vloerverwarming, waardoor er meer nuttige ruimte ontstaat. De warmtepomp vervangt de cv ketel en zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en verwarmt het water.

Energie besparen

Wanneer alles in huis elektrisch wordt, neemt het energieverbruik toe maar heb je geen gasnota meer. Omdat je met de nieuwe technieken heel erg duurzaam elektriciteit opwekt, bespaar je energie.

Hypotheken

Door het toepassen van energiebesparende maatregelen zijn er geldverstrekkers die de mogelijkheid bieden om bovenop het maximale hypotheekbedrag, nog extra geld lenen. Hoeveel je precies kunt lenen, hangt af van de persoonlijke situatie. Echter niet alle geldverstrekkers lenen meer geld uit. Bespreek daarom de mogelijkheden met je hypotheekadviseur.

Meer informatie?

Bij de verdere uitwerking van het plan zal er meer informatie beschikbaar zijn.
Wij proberen je vanuit Van Wijnen zo goed mogelijk te begeleiden bij de aankoop van een energiezuinige woning.

Bekijk onze informatievideo

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de koopwoningen en/of de vrije kavels van dit nieuwbouwproject? Meld u dan snel aan! We houden u middels nieuwsbrieven op de hoogte van de ontwikkelingen binnen De Dijkjes.

aanmelden