Woningaanbod Fase I

Woningen
In de eerste fase worden 30 woningen gerealiseerd in zes verschillende sferen en architectuurstijlen. De architect van de woningen heeft zich laten inspireren door de kenmerkende stijl waarin woningen vroeger werden gebouwd. Kenmerkende stijlelementen van weleer komen terug in de vormgeving van de moderne woningen. In fase twee komen 42 woningen waaronder rijwoningen en ook een aantal twee-onder-een-kapwoningen. In de deze fase zijn de belangrijke plekken van weleer zoals de Dorpswinkel, de School en de Schoolmeesterswoning opgenomen.

Vrije kavels
In de eerste fase zijn 14 kavels opgenomen. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar. In de tweede fase komen 10 kavels, bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning. Tevens zijn er 2 vrije kavels bestemd voor het bouwen van een twee-onder-een-kapwoning. De kavels liggen aan de rand van de nieuwe woonwijk en een aantal kavels kijkt uit over de landerijen.

Type D

Bouwnummers 40 - 43

Type D accent

Bouwnummers 120 - 124

Herberg Type G

Bouwnummers 81 - 86

Type H

Bouwnummers 16 - 20

Type H accent

Bouwnummers 11 - 15

Dijkgraaf Type I

Bouwnummers 6 - 10

Bouwkavels

Bouwnummers 1 - 5 & 48- 58

Fase I
Nog 2 kavels beschikbaar

Bij de Dijkjes Elburg Fase I zijn nog 2 mooie ruime kavels beschikbaar
waar u uw eigen droomhuis kunt laten bouwen

Meer informatie?
Kijk bij downloads Fase I of neem contact op met de makelaar

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de koopwoningen en/of de vrije kavels van dit nieuwbouwproject? Meld u dan snel aan! We houden u middels nieuwsbrieven op de hoogte van de ontwikkelingen binnen De Dijkjes.

Aanmelden