De Dijkjes Elburg - Fase III
De laatste fase van De Dijkjes!

De laatste fase van De Dijkjes!

Er komt steeds meer leven in De Dijkjes want de eerste woningen zijn al bewoond. Binnenkort worden er opnieuw woningen opgeleverd en op diverse kavels zijn de contouren van een woning al zichtbaar. Net als in vroegere tijden ontstaat er langzamerhand een nieuwe woonomgeving en leren de bewoners elkaar kennen.

Inmiddels zijn we aanbeland bij de derde en laatste fase van De Dijkjes. Hierin komen 27 rijwoningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen in verschillende sferen en architectuurstijlen. Allemaal te herleiden naar de oude ambachten en het dorpse karakter van weleer. Het wooncomfort is helemaal van deze tijd, net als de energievoorziening: gasloos en voorzien van zonnepanelen. We bieden u alvast een sneak preview van fase III. De impressies zijn nog niet volledig uitgewerkt, maar het geeft alvast een goede indruk hoe het gaat worden!

Staat u al ingeschreven als belangstellende? Dan houden we u op de hoogte van de voortgang. En we informeren u uiteraard zodra we weten wanneer de verkoop start. Waarschijnlijk net na deze zomer, maar we laten het u weten!

Overzichtsimpressie Fase III

Sneak preview van fase III in een notendop! Hoewel het nog een voorlopige impressie is, is de ligging van de woningen al goed te zien.

De Dijkjes Elburg - Type C

Voorlopig ontwerp de Boerderij
Type C

De Boerderij ligt direct bij de entree van de wijk en bestaat uit vijf rijwoningen. Gebaseerd op een oude T-boerderij waarin links het woongedeelte was en rechts de schuur. En zeg nou zelf, de details in de gevel maken het toch een plaatje?

De Dijkjes Elburg - Type W

Voorlopig ontwerp de Smederij
Type W

Net als vroeger aan de Brink gelegen en nu uitgevoerd als vier rijwoningen. Met aan de ene kant het woonhuis van de Smid, en met een verspringing in de gevel daarnaast zijn werkplaats, de Smederij. Waar het vuur knapperde en de hoeven van de paarden beslagen werden. Het lijkt net of de grote staldeuren er nog zijn!

De Dijkjes Elburg - Type V

Voorlopig ontwerp het Pakhuis
Type V

Naast de Smederij ligt het Pakhuis, bestaande uit vier rijwoningen. Het Pakhuis werd gebruikt als opslag voor de materialen van de Smid, en voor de koopwaar van de handelaar. Kortom, de woningen moesten een robuuste uitstraling hebben. Een van de eindwoningen wordt volledig in pakhuisstijl uitgevoerd, alsof er elk moment gelost kan worden.

De Dijkjes Elburg - Type Z

Voorlopig ontwerp het Entreegebouw
Type Z

Een twee-onder-een-kapwoning die de aandacht trekt, en op deze prominente plek bij de entree van de wijk mag dat ook! Een rijk gedetailleerde gevel en een speelse kapvorm maken dat dit echt een blikvanger is. Rondom ramen en daardoor een heerlijk lichte woning. Dit is royaal wonen op een royale kavel!

Voorlopig ontwerp rijwoningen
Type A, B en Y

In het plan De Dijkjes fase III komen ook veertien rijwoningen verdeeld over drie types. Deels aan de rand van de wijk en deels langs de bestaande bosschages. Ook hier wordt gespeeld met het metselwerk dat in zandgrijs of donkergrijs/bruin wordt uitgevoerd. Bij de hoekwoningen zijn er extra ramen in de zijgevel die voor nog meer lichtinval zorgen.

Voorlopig ontwerp twee-onder-een-kapwoningen
Type R, S, T en U

Deze twee-onder-een-kapwoningen (totaal acht stuks) krijgen een landelijke uitstraling met een overwegend roodbruine steen. De variatie in geveldetaillering, kapvorm, en wel of geen roedeverdeling in de ramen maakt iedere woning uniek. De entree bevindt zich in de zijgevel. En de standaard aanwezig garage is een fijne toevoeging aan de woning.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de koopwoningen van dit nieuwbouwproject? Meld u dan snel aan!
We houden u middels nieuwsbrieven op de hoogte van de ontwikkelingen binnen De Dijkjes.

Aanmelden