De Dijkjes Elburg - Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Fase III komt eraan!

Bent u al in de nieuwe woonwijk De Dijkjes geweest? De eerste fase in De Dijkjes is inmiddels bewoond en aan fase II wordt hard gewerkt. De Dijkjes is mooi, en het wordt nóg mooier! De wijk krijgt al vorm en met fase III maken we De Dijkjes compleet. 

In Fase III komen 27 rij- en hoekwoningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen. Met opnieuw ontwerpen die op de historie gebaseerd zijn. Zo kunt u straks zomaar wonen in een pakhuis, smederij of boerderij. Zoals vroeger, maar het wooncomfort is helemaal van deze tijd, net als de energievoorziening: gasloos en voorzien van zonnepanelen. Kortom energiezuinig en klaar voor de toekomst!

U kunt nu opgeven naar welke woning uw voorkeur uitgaat. De impressies en een indicatie van de prijzen staan al op de website.
Zie hiervoor de informatie hieronder.

Welke woning heeft uw voorkeur?

Op de website geven wij per bouwnummer een indicatie van de te verwachten verkoopprijs. Zo kunt u nu alvast, vooruitlopend op de definitieve inschrijving, kijken naar welk type woning en welk bouwnummer uw voorkeur uitgaat. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld op de dag van de start verkoop. Dan hebben wij namelijk inzicht in de totale (bouw-)kosten.

Laat het ons weten en volg deze stappen:

1. Selecteer het bouwnummer van uw eerste voorkeur en klik op 'interesse'
2. Login met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord
3. Klik op het tabje 'mijn woning'
4. Heeft u interesse in meerdere bouwnummers? Klik dan terug op de interactieve kaart. Klik de woning van uw 2e, 3e, 4e, etc. voorkeur aan en klik op interesse om uw voorkeur toe te voegen aan uw account.  

Ga naar de kaart

De verkoop is gestart

Gisteravond is om 17.00 uur de verkoop gestart van fase II in de Dijkjes. Tijdens de inloopavond van 17.00 - 19.00 uur is er weer veel interesse getoond in de rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en de kavels. Belangstellenden kunnen via het inschrijfformulier dat klaarstaat in het persoonlijke account, inschrijven voor de bouwnummers van hun keuze. De afgelopen weken kon men alvast een woningvoorkeur doorgeven, maar let op: dit is niet de definitieve inschrijving!

Inschrijven voor een woning of kavel is mogeijk tot en met maandag 24 februari 12.00 uur. Belangstellenden voor een starterswoning kunnen zich inschrijven tot en met donderdag 5maart 2020. Voor deze starterswoningen hanteren we een langere inschrijftermijn in verband met het aanleveren van de benodigde documenten.

 

d.d.14-02-2020

Zien we u vanavond op de start verkoop

De verkoop van De Dijkjes fase II start donderdag 13 februari om 17.00 uur. Komt u ook?
De sfeerbrochures en aanvullende informatie liggen voor u klaar. En heeft u vragen? De medewerkers van Van Wijnen en de makelaars staan u graag te woord. U bent van harte welkom tussen 17.00 en 19.00 uur bij Makelaarskantoor de Boer (Oostendorperstraatweg 1).

Bent u niet in de gelegenheid om even langs te komen? Alle verkoopdocumentatie staat vanaf 13 februari 17.00 uur ook op de website.

 

Op slag verliefd?
Inschrijven kan vanaf donderdag 17.00 uur via uw account op de website.
Dan start de verkoop, is alle informatie over de woningen voorhanden en zijn de definitieve verkoopprijzen bekend. Pas vanaf dat moment kunt u echt inschrijven.

Acht sociale koopwoningen
Deze woningen zijn bedoeld voor starters op de koopmarkt en hiervoor gelden speciale inschrijfvoorwaarden (zie de website).

Voor deze woningen sluit de inschrijving op donderdag 5 maart om 12.00 uur

 

Overige woningen en kavels
Tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en zelf bouwen. Er is volop keus! De kavelpaspoorten met oppervlaktes en referentiebeelden per kavel zijn vanaf donderdag 17.00 uur ook op de website beschikbaar. 

De inschrijving sluit op 24 februari om 12.00 uur.

 

Hoe schrijf ik in?
Pas als donderdag 17.00 uur de verkoop definitief start kunt u zich inschrijven. Dit doet u via uw account op de website. 

LET OP: wellicht heeft u eerder al een voorkeur doorgegeven?
Deze geldt NIET
 als inschrijving!

 

Graag tot vanavond 13 februari!

 

d.d. 13-02-2020

Graag ontvangen wij uw woningvoorkeur

De Dijkjes krijgt een vervolg! Op de website heeft u de nieuwe woningtypes kunnen zien en ook geven wij per bouwnummer een indicatie van de te verwachten verkoopprijs. Zo kunt u alvast, vooruitlopend op de definitieve inschrijving, kijken naar welke woningtype en welk bouwnummer uw woningvoorkeur uitgaat. De definitieve prijzen worden vastgesteld op de dag van de start verkoop. Dan hebben wij namelijk inzicht in de totale (bouw) kosten.

Laat het ons weten en volg deze stappen:

  1. Selecteer het bouwnummer van uw eerste voorkeur en klik op interesse
  2. Login met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord (in uw persoonlijke account)
  3. Klik op het tabje ‘mijn woning’
  4. Heeft u interesse in meerdere bouwnummers? Klik dan terug op de interactieve kaart. Klik de woning van uw 2e, 3e, 4e etc. voorkeur aan en klik op interesse om uw voorkeur toe te voegen aan uw account

d.d. 30-01-2020

Feestelijke opening plan de Dijkjes

Zaterdag 25 januari j stond in het teken van kennismaken met de buren.

In een nagebouwde historische en winterse sfeer werd het verhaal van De Dijkjes verteld door de stadsomroeper van Elburg.

Twee lakeien zongen met de kopers het buurlied van de Dijkjes en nodigden wethouder Sneevliet, mevrouw Govers van Omnia Wonen en de heer Van der Werf van Van Wijnen uit om de nieuwe wijk in te luiden met een oorverdovend kanonschot.

Onder het genot van een heerlijke warme kop soep konden de kopers die dag kennismaken met elkaar.

Loemedia heeft van deze dag een geweldige reportage gemaakt die je kunt bekijken via deze link: https://loemedia.nl/feestelijke-opening-van-bouwplan-de-dijkjes/

d.d. 29-01-2020

       

Uitwerkingsplan onherroeplijk

Begin juli heeft Burgemeester en wethouders bekend gemaakt dat het uitwerkingsplan van De Dijkjes onherroepelijk is geworden. Een mooi moment om te starten met de infrastructuur voordat er gestart kan worden met de bouwwerkzaamheden. Deze voorbereidingen nemen enkele maanden in beslag en starten we nu alvast op. U ziet dus al activiteit op de bouwplaats met bijvoorbeeld de aanleg van de ontsluitingsweg, de bouwwegen en de riolering.

24-01-2020

De verkoop is gestart!

Op 11 juni is de verkoop gestart van de 30 woningen en de 16 bouwkavels in de eerste fase van De Dijkjes. De belangstelling was overweldigend. Zowel voor de woningen als voor de kavels hebben zich veel belangstellenden gemeld en alle woningen en kavels zijn inmiddels toegewezen.

 

 

Start verkoop 15 mei 2019

Het is zover, we gaan in verkoop! U bent van harte welkom op woensdag 15 mei a.s. tussen 17.00 – 19.00 uur bij De Boer makelaars aan de Oostendorperstraatweg 1 in Elburg. De sfeerbrochure ligt dan voor u klaar en het verkoopteam beantwoord graag al uw vragen met betrekking tot de aankoop van een woning. Ook zijn deze avond de hypotheekadviseurs en specialisten op het gebied van gasloos wonen aanwezig. Inschrijven voor een woning kan pas vanaf 15 mei om 17.00 uur. Dan pas openen wij het speciaal hiervoor bestemde inschrijfformulier op de website. Inschrijven is dus alleen mogelijk via deze projectwebsite. In een volgende nieuwsbrief geven wij u meer uitleg hierover.

Graag tot ziens op woensdag 15 mei a.s.!

Prijsranges per bouwnummer

Afgelopen periode heeft u de bandbreedtes per type kunnen zien op de website. Inmiddels kunnen we deze bandbreedtes nu per huis aanbieden. Wij willen u vragen naar welk bouwnummer uw voorkeur uitgaat. De definitieve prijzen worden vastgesteld zodra de start verkoopdatum bekend is. Dan hebben wij namelijk inzicht in de totale (bouw) kosten.

Laat het ons weten en volg deze stappen:

  1. Selecteer het bouwnummer van uw eerste voorkeur en klik op interesse
  2. Login met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord (in uw persoonlijke account)
  3. Klik op het tabje ‘mijn woning’
  4. Heeft u interesse in meerdere bouwnummers? Klik dan terug op de interactieve kaart. Klik de woning van uw 2e, 3e, 4e etc. voorkeur aan en klik op interesse om uw voorkeur toe te voegen aan uw account.

Nieuwe impressies!

Inmiddels zijn de schetsimpressies vervangen door nieuwe sfeerimpressies. Ook kunt u alvast een (concept) plattegrond zien op de website. Het betreft een (concept) plattegrond van een tussenwoning. Per type en bouwnummer zal er straks een afwijking zijn in de raampartijen en gevels. De afmetingen van de plattegronden blijven hetzelfde, al zal deze ook wel eens gespiegeld voorkomen. Wanneer de start verkoopdatum bekend is, zal per bouwnummer de technische plattegronden te downloaden zijn op deze website.

 

Persoonlijk account

Ondanks dat er een bezwaar is ingediend tegen het plan, werken wij achter de schermen toch door met de verkoopvoorbereidingen. Inmiddels kunt u zien dat de website een nieuwe uitstraling heeft gekregen. Dit heeft mede te maken met de nieuwe wetgeving persoonsgegevens. De nieuwe AVG wet (Algemene Verordening Gegevensbescherming) zorgt ervoor dat wij uw persoonsgegevens op een juiste manier gebruiken.

Om op de hoogte te blijven en de nieuwsbrieven te ontvangen is het van belang om een persoonlijk account aan te maken op deze website in een beveiligde omgeving. Uw gegevens komen in dit persoonlijke account, waar u zelf de beheerder van bent. U kunt uw gegevens dus zelf aanpassen of verwijderen.

Interesse?

Schrijf u in voor een van de woningen!

Schrijf u in