05-10-2020

Fase III komt eraan!

Bent u al in de nieuwe woonwijk De Dijkjes geweest? De eerste fase in De Dijkjes is inmiddels bewoond en aan fase II wordt hard gewerkt. De Dijkjes is mooi, en het wordt nóg mooier! De wijk krijgt al vorm en met fase III maken we De Dijkjes compleet. 

In Fase III komen 27 rij- en hoekwoningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen. Met opnieuw ontwerpen die op de historie gebaseerd zijn. Zo kunt u straks zomaar wonen in een pakhuis, smederij of boerderij. Zoals vroeger, maar het wooncomfort is helemaal van deze tijd, net als de energievoorziening: gasloos en voorzien van zonnepanelen. Kortom energiezuinig en klaar voor de toekomst!

U kunt nu opgeven naar welke woning uw voorkeur uitgaat. De impressies en een indicatie van de prijzen staan al op de website.
Zie hiervoor de informatie hieronder.

Welke woning heeft uw voorkeur?

Op de website geven wij per bouwnummer een indicatie van de te verwachten verkoopprijs. Zo kunt u nu alvast, vooruitlopend op de definitieve inschrijving, kijken naar welk type woning en welk bouwnummer uw voorkeur uitgaat. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld op de dag van de start verkoop. Dan hebben wij namelijk inzicht in de totale (bouw-)kosten.

Laat het ons weten en volg deze stappen:

1. Selecteer het bouwnummer van uw eerste voorkeur en klik op 'interesse'
2. Login met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord
3. Klik op het tabje 'mijn woning'
4. Heeft u interesse in meerdere bouwnummers? Klik dan terug op de interactieve kaart. Klik de woning van uw 2e, 3e, 4e, etc. voorkeur aan en klik op interesse om uw voorkeur toe te voegen aan uw account.  

Ga naar de kaart