13-02-2020

Zien we u vanavond op de start verkoop

De verkoop van De Dijkjes fase II start donderdag 13 februari om 17.00 uur. Komt u ook?
De sfeerbrochures en aanvullende informatie liggen voor u klaar. En heeft u vragen? De medewerkers van Van Wijnen en de makelaars staan u graag te woord. U bent van harte welkom tussen 17.00 en 19.00 uur bij Makelaarskantoor de Boer (Oostendorperstraatweg 1).

Bent u niet in de gelegenheid om even langs te komen? Alle verkoopdocumentatie staat vanaf 13 februari 17.00 uur ook op de website.

 

Op slag verliefd?
Inschrijven kan vanaf donderdag 17.00 uur via uw account op de website.
Dan start de verkoop, is alle informatie over de woningen voorhanden en zijn de definitieve verkoopprijzen bekend. Pas vanaf dat moment kunt u echt inschrijven.

Acht sociale koopwoningen
Deze woningen zijn bedoeld voor starters op de koopmarkt en hiervoor gelden speciale inschrijfvoorwaarden (zie de website).

Voor deze woningen sluit de inschrijving op donderdag 5 maart om 12.00 uur

 

Overige woningen en kavels
Tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en zelf bouwen. Er is volop keus! De kavelpaspoorten met oppervlaktes en referentiebeelden per kavel zijn vanaf donderdag 17.00 uur ook op de website beschikbaar. 

De inschrijving sluit op 24 februari om 12.00 uur.

 

Hoe schrijf ik in?
Pas als donderdag 17.00 uur de verkoop definitief start kunt u zich inschrijven. Dit doet u via uw account op de website. 

LET OP: wellicht heeft u eerder al een voorkeur doorgegeven?
Deze geldt NIET
 als inschrijving!

 

Graag tot vanavond 13 februari!

 

d.d. 13-02-2020