De Dijkjes Elburg - Type J

School Type J

De school met het schoolplein is echt een herkenningspunt in de wijk. De school bestaat uit twee schoolgebouwen met in ieder gebouw vier woningen. Voor de woningen ligt het schoolplein, een lekkere plek om te spelen.

De gevelkleur van de woningen is geel genuanceerd met fraaie details in het metselwerk. De woningen op de hoek hebben een entree in de zijgevel en de woonkamer kijkt uit op het schoolplein. De keuken aan de achterzijde geeft direct toegang tot de tuin.

De tussenwoningen hebben de keuken aan de voorzijde en de woonkamer aan de achterzijde. Op de verdieping is voldoende ruimte voor diverse slaapkamers en een badkamer. Een vaste trap leidt naar de ruime zolder.

Parkeren kan in de naast gelegen openbare parkeerhavens. In de achtertuin staat een houten berging voor de fietsen.

Foto Bouwnummers 203-210

Foto Woonoppervlak van ca. 97-108 m²

Foto Kavelgrootte varieert tussen ca. 95-162 m²

Foto Variatie in 2 en 3 slaapkamers

Foto Achtertuin op het noordoosten of noordwesten

Foto Houten berging

Plattegronden

Hoekwoning

Begane grond

Eerste verdieping

Zolder

De maatvoering van de plattegrond van deze hoekwoning komt voor bij type J. Het kan voorkomen dat de raampartij en gevelindeling afwijkt. Ook kan de woningplattegrond gespiegeld zijn. Voor de technische plattegrond kunt u de bijbehorende plattegrond downloaden.

Tussenwoning

Begane grond

Eerste verdieping

Zolder

De maatvoering van de sfeerplattegrond van deze tussenwoning komt voor bij type J, L en M. Omdat er verschillende architectuurstijlen zijn, kan het voorkomen dat de raampartij en gevelindeling afwijken. Ook kan de woningplattegrond gespiegeld zijn. Voor de technische plattegrond kunt u de bijbehorende plattegrond downloaden

.

Bekijk het volledige woningaanbod

Woningaanbod

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de koopwoningen van dit nieuwbouwproject? Meld u dan snel aan!
We houden u middels nieuwsbrieven op de hoogte van de ontwikkelingen binnen De Dijkjes.

Aanmelden