De Dijkjes Elburg - Dorpswinkel Type K

Dorpswinkel Type K

Geen dorp zonder kruidenier! Aan de autovrije Brink krijgt de Dorpswinkel met de kruidenierswoning vorm in een rij van vijf woningen. De kleur van het metselwerk van de bouwnummers 190, 193 en 194 is roodbruin genuanceerd. De bouwnummers 191 en 192 worden uitgevoerd in beige, bronsgroen metselwerk. Dit metselwerk gecombineerd met zwarte gevelbetimmering vormt een prachtig contrast.

Alle woningen hebben op de begane grond een tuingerichte woonkamer en een half open keuken aan de voorzijde. Op de verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en wandcloset. Op de 2e verdieping zijn de installaties gepland en is er nog voldoende ruimte voor een extra kamer.

Op het achtergelegen parkeerterrein zijn voldoende openbare parkeerplaatsen.

Foto Bouwnummers 190-194

Foto Woonoppervlak van ca. 119 m²

Foto Kavelgrootte varieert tussen ca. 124-200 m²

Foto 3 slaapkamers

Foto Achtertuin op het zuidoosten

Foto Houten berging

Plattegronden

Bouwnummers 190-194

Begane grond

Eerste verdieping

Zolder

De maatvoering van de plattegrond van deze tussen-, hoek en twee-onder-een-kapwoning komt voor bij type K en P. Omdat er verschillende architectuurstijlen zijn, kan het voorkomen dat de raampartij en gevelindeling afwijken. Ook kan de woningplattegrond gespiegeld zijn. Voor de technische plattegrond kunt u de bijbehorende plattegrond downloaden.

Bekijk het volledige woningaanbod

Woningaanbod

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de koopwoningen van dit nieuwbouwproject? Meld u dan snel aan!
We houden u middels nieuwsbrieven op de hoogte van de ontwikkelingen binnen De Dijkjes.

Aanmelden