De Dijkjes Elburg - Type L

Type L

Deze vier rijwoningen hebben aan de voorzijde een zogenaamde “Delftse stoep”. De woningen worden in donkerbruin genuanceerde steen opgetrokken met lichtbruin genuanceerde accenten.

De hoekwoningen hebben de entree in de zijgevel. De woonkamer ligt voor alle woningen aan de achterzijde met zicht op de tuin met houten berging. De slaapkamers zijn lekker ruim en tezamen met de nog in te delen 2e verdieping is er voldoende ruimte voor iedereen.

Achter en naast de woningen liggen voldoende openbare parkeerplaatsen.

Foto Bouwnummers 178-181

Foto Woonoppervlak van ca. 97-108 m²

Foto Kavelgrootte varieert tussen ca. 88-153 m²

Foto Variatie in 2 en 3 slaapkamers

Foto Achtertuin op het noorden

Foto Houten berging

Plattegronden

Hoekwoning

Begane grond

Eerste verdieping

Zolder

De maatvoering van de sfeerplattegrond van deze tussenwoning komt voor bij type L, J en M. Omdat er verschillende architectuurstijlen zijn, kan het voorkomen dat de raampartij en gevelindeling afwijken. Ook kan de woningplattegrond gespiegeld zijn. Voor de technische plattegrond kunt u de bijbehorende plattegrond downloaden.

Tussenwoning

Begane grond

Eerste verdieping

Zolder

De maatvoering van de plattegrond van deze hoekwoning komt voor bij type L en M. Omdat er verschillende architectuurstijlen zijn, kan het voorkomen dat de raampartij en gevelindeling afwijken. Ook kan de woningplattegrond gespiegeld zijn. Voor de technische plattegrond kunt u de bijbehorende plattegrond downloaden.

Bekijk het volledige woningaanbod

Woningaanbod

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de koopwoningen van dit nieuwbouwproject? Meld u dan snel aan!
We houden u middels nieuwsbrieven op de hoogte van de ontwikkelingen binnen De Dijkjes.

Aanmelden