De Dijkjes Elburg - Type M

Type M

Aan de autovrije Brink ligt een rij van vijf woningen. Een heerlijke, rustige plek om te wonen met veel groen aan de voorzijde.

Doordat twee woningen iets terug liggen en qua uitstraling afwijken van de andere drie ontstaat een gevarieerd gevelbeeld. De kleur van de woningen is roodpaars genuanceerd. De steenkleur op de verdieping van bouwnummers 144 en 145 is donkerbruin genuanceerd. Betonnen spekbanden accentueren de kleurvlakken. De variatie in woningplattegronden in dit type is groot. Bekijk de plattegronden maar eens rustig.

Achter de woningen ligt een openbaar parkeerterrein met voldoende parkeerplaatsen. De houten berging in de tuin biedt voldoende opbergruimte.

Foto Bouwnummers 144-148

Foto Woonoppervlak van ca. 97-108 m²

Foto Kavelgrootte varieert tussen ca. 92-159 m²

Foto Variatie in 2 en 3 slaapkamers

Foto Achtertuin op het zuidwesten

Foto Houten berging

Plattegronden

Hoekwoning

Begane grond

Eerste verdieping

Zolder

De maatvoering van de sfeerplattegrond van deze tussenwoning komt voor bij type M, J, en L. Omdat er verschillende architectuurstijlen zijn, kan het voorkomen dat de raampartij en gevelindeling afwijken. Ook kan de woningplattegrond gespiegeld zijn. Voor de technische plattegrond kunt u de bijbehorende plattegrond downloaden.

Tussenwoning

Begane grond

Eerste verdieping

Zolder

De maatvoering van de plattegrond van deze hoekwoning komt voor bij type M en L. Omdat er verschillende architectuurstijlen zijn, kan het voorkomen dat de raampartij en gevelindeling afwijken. Ook kan de woningplattegrond gespiegeld zijn. Voor de technische plattegrond kunt u de bijbehorende plattegrond downloaden.

Bouwnummer 145

Begane grond

Eerste verdieping

Zolder

De maatvoering van de plattegrond van deze tussenwoning komt voor bij type M. Voor de technische plattegrond kunt u de bijbehorende plattegrond downloaden.

Bekijk het volledige woningaanbod

Woningaanbod

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de koopwoningen en/of de vrije kavels van dit nieuwbouwproject? Meld u dan snel aan! We houden u middels nieuwsbrieven op de hoogte van de ontwikkelingen binnen De Dijkjes.

Aanmelden