Type R, S, T en U

Deze acht landelijke twee-onder-eenkapwoningen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook erg veel ruimte en wooncomfort. De woningen hebben allemaal een andere uitstraling en liggen in een flauwe bocht, hierdoor ontstaat een gevarieerd gevelbeeld. De basiskleur van de woningen is bruin genuanceerd. Donkere contrasten in de gevel, bijvoorbeeld in de vorm van luiken en de roedeverdeling in de ramen, geven de woningen een landelijke uitstraling. Alle woningen hebben een zijentree en een woonkamer aan de voorzijde.

De tuingerichte keuken is een echte woon/eetkeuken. Op de eerste verdieping is de riante ouderslaapkamer aan de tuinzijde gelegen. Met nog twee slaapkamers, een badkamer en een separaat 2e toilet is het een echt heerlijk gezinshuis. Middels een vaste trap is de ruime 2e verdieping bereikbaar met voldoende ruimte voor nog één of twee slaapkamers. Een erker of dakkapel is optioneel mogelijk. Standaard zijn de stenen garage en twee eigen parkeerplaatsen naast de woning. Alleen bouwnummer 23 heeft één parkeerplaats.

Foto Bouwnummers 16 - 23

Foto Woonoppervlak van ca. 153 - 159 m²

Foto Kavelgrootte varieert tussen ca. 232 - 283 m²

Foto 3 slaapkamers

Foto Achtertuin op het noorden, noordwesten en westen

Foto Stenen garage

Plattegronden

Bouwnummers 16 - 23

De Dijkjes Elburg - Type R, S, T en U

Begane grond

De Dijkjes Elburg - Type R, S, T en U

Eerste verdieping

De Dijkjes Elburg - Type R, S, T en U

Zolder
(De zolder van bouwnummer 16 wijkt af)

Omdat er verschillende architectuurstijlen zijn, kan het voorkomen dat de raampartij en gevelindeling afwijken. Ook kan de woningplattegrond gespiegeld zijn. Voor de technische plattegrond kunt u de bijbehorende plattegrond downloaden.

Bekijk het volledige woningaanbod

Woningaanbod
image

Interesse?

Schrijf u in voor een van de woningen!

Schrijf u in