Vrije Kavels

Bouw zelf uw eigen droomhuis

Wilt u liever zelf bouwen? Ook daar is ruimte voor in plan De Dijkjes! In plan De Dijkjes worden namelijk 12 vrije kavels aangeboden die ruimte bieden aan één twee-onder-een-kapwoning en tien vrijstaande woningen. De kavels liggen op fantastische locaties in de wijk.

Wat zijn de mogelijkheden?
Er is een aantal regels opgesteld voor het bebouwen van de bouwkavels. Deze regels zijn opgesteld om de kwaliteit van de wijk te waarborgen. Er worden bijvoorbeeld richtlijnen gegeven over de ontsluiting, erfafscheiding, bouwmassa, oriëntatie, rooilijn, kapvorm, materialisatie en kleurgebruik. Binnen deze regels is er voldoende mogelijk om een woning te bouwen zoals u die voor ogen heeft. Voor elke kavel is een zogenaamd kavelpaspoort gemaakt waarin precies staat aangegeven waar u zich met het ontwerp van uw woning aan moet houden. Deze kavelpaspoorten kunt u opvragen bij de makelaar.

Kies uw eigen architect
Heeft u al een architect op het oog? U bent helemaal vrij om zelf een architect te kiezen met wie u dit unieke proces tot een succesvol einde gaat brengen. Uw architect maakt een ontwerp voor uw nieuwe woning op basis van de richtlijnen van het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan. Ook zal de architect u begeleiden bij het verkrijgen van alle noodzakelijke vergunningen.

Uiteraard is onze makelaar en de supervisor van De Dijkjes beschikbaar om u in dit proces te adviseren.

Fase I
Nog 2 kavels beschikbaar

Bij de Dijkjes Elburg Fase I zijn nog 2 mooie ruime kavels beschikbaar
waar u uw eigen droomhuis kunt laten bouwen

Meer informatie?
Kijk bij downloads Fase I of neem contact op met de makelaar

Bekijk het volledige woningaanbod

Woningaanbod

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de koopwoningen van dit nieuwbouwproject? Meld u dan snel aan!
We houden u middels nieuwsbrieven op de hoogte van de ontwikkelingen binnen De Dijkjes.

Aanmelden