Woonklaar van Arvero

Gegarandeerd maatwerk van A tot Z

De sleutels van je nieuwbouwwoning krijgen en verhuizen zonder dat je eerst nog weken moet klussen? Dat kan! Bij een verhuizing naar een nieuwbouwwoning komen heel wat keuzes kijken. Van een keuken en het sanitair tot vloeren en een kleurenpallet. En dan moet het klussen nog beginnen. Met de Woonklaarservice kan Arvero een volledig pakket verzorgen. Van advisering voor de keuken en sanitair tot de volledige afwerking, inclusief wanden en vloeren.

Het one-stop-shopping-concept
Op één dag alle afspraken voor sanitair, tegels, keuken, vloeren, plinten, afwerking en totale afbouw. Hoe handig is dat? Bij Arvero staan deskundige adviseurs voor je klaar. Zij beheersen de technische aspecten tot in detail en geven ook een heldere berekening van de kosten.  Noem het maar een showroom 2.0.

Natuurlijk is het ook mogelijk om voor één onderdeel langs te komen in de showroom. Kom eens rustig rondkijken en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer weten?

Vraag het je kopersbegeleider of neem contact op met Arvero.

Arvero
Toekomst 8
6921 PW Duiven
026-3033890
www.arvero.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de koopwoningen en/of de vrije kavels van dit nieuwbouwproject? Meld u dan snel aan! We houden u middels nieuwsbrieven op de hoogte van de ontwikkelingen binnen De Dijkjes.

aanmelden